Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

As-salat

Permalink1
As-salamu aleykum! Dagens korta påminnelse kommer handla om bönen , dess värde vi tar för givet och andra ser det som en börda subhanaAllah .  Tänk er så vackert att man avbryter det man håller på med för att ge några minuter till Allah och sedan återgå till det man höll på .  Och ibland mitt i stressets vivel så ägnar man tid i bönen och även när man som mest är inne i sömnen så avbryter man den för att gå och upp och be salatul Fajr .   Hur kan en sådan person som under all dessa omständigheter under dagen ber gå vilse?  Jag tänkte på hur vackert bönen var idag och reflekterade över det . Det må vara för en kort stund men ohaa vilken njutning den får med sig till själen. 

Wallahi vi borde stanna upp och säga Alhamdullilah för de små saker vi inte tänker på ganska ofta i livet men är en stor ni3ma.  Låt inte den enda gången du säger Alhamdullilah vara den gången du nyser . 

Fi'amnillaah 
#1 - - anonym:

Må Allah belöna dig syster för den blogg! ! Jättebra och lärorikt

Svar: Må Allah belöna oss Alla och öka oss i gott! Kram!
Faatimah

Till top