Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

I Guds den Nådrikes den Barmhärtiges namn

Allmänt Permalink0
As-salamu aleykum warhmatullahi! Först och främst vill jag be om ursäkt för mitt frånvarande , är In sha Allah igång nu igen nu när jag är ledig dessa veckor . Vill även tacka alla som deltog på temadagen i fredags , det var kanon , vi fick in massor med lax walhamdullilah. Må Allah belöna er med det bästa . Vi ska även jobba med de två kvarstående projekterna inom snar framtid . Glöm inte oss i vår dua! och tack till de andra som fortsätter kika in trots segheten! Och tusen tack till allihopa igen , utan er skulle inte framförandet utav projekterna vara mjöliga ! BarkaAllahu feekum! ' \\ UmmSoufyan

Bismillah!

Allmänt Permalink0

Ge lite och förändra mycket !

Allmänt Permalink2
Nej nu är det dags att bloggen gör lite nytta för vår muslimska Ummah , ville meddela mina läsare att det finns en temadag nu på fredag I Vällingby (Bredvid tunnelbannan , Kirunagatan 6) en våning upp i skolans Aula . Anledningen till att vi ska samla ihop en lliten slant till bägge syrien och Gaza . Det kommer finnas olika program i aulan och entren kostar 20 -30 kr det kommer bland annat va frågesport för barn , lite kort om sitautionen i Gaza och syrien , sist men inte minst eventets 2 stora höjdpunkt det och kommer vara en rikstung pjäs\teater utav några bröder och vi har även kallat in en medinah student , vill ni veta vem ? Var på plats ^^ . Det kommer även finnas fika att köpa utanför och islamiska böcker och vi kommer ha rast för att be maghrib i Jama'ah . Ni som har barn , ta med dej det kommer finnas aktiviteter för barn utanför som bland annat spel osv . Allt kommer gå oavkortat till våra syskon! Var där med gott humör , syns där In sha Allah !

Till top