Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

Al.Bani

Permalink2
al-Albani: Studenter lurar sig själva. Efter att ha lärt sig något, tror de att de kan mycket då det egentligen är rena motsatsen. (Silsilat-ul-Hudâ wan-Nûr 708)

..

Permalink1
Kommentar av en läsare : Allahomma amiin. Må Allah subhanahu wa ta'ala låta oss få komma in i jannah. Vi måste verkligen kämpa för akhira. Älskar din blogg syster. Skulle vara kul med lite mer blogg inlägger. InshaAllah! Må Allah subhanahu wa ta'ala belöna dig, amiin!. Åh, vad snällt! Må Allah belöna dig med och Amiin till din dua! Bloggen har verkligen trög, hahahah. för mycket plugg bara men dt kmr Inshallah! Vi kommer vara två nu och ska ändra desigenen och så, så återkommer när vi har trixat och fixat klart här!

Salam Alaykum!

Allmänt Permalink0
As-Salamu alaykum wa rahmatullahi wa barakatu mina högt ärade bröder och systrar i Islam!
I detta inlägg vill jag Insh´Allah påminna er om det stora värdet i att dagligen läsa den heliga Koranen. I denna dunya av stress och hårda miljöer kan det onekligen vara svårt att finna tid att studera Guds uppenbarade skrift, men var säkra på att Allah kommer att belöna er rikligt om ni ändå gör det!
Till top