Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

<3

Allmänt Permalink1
Jag tackar Allah för att han ger mig en dag till att leva, att han låter min själ återvända till min kropp för att sedan dyrka han och be om förlåtelse för allt det dåliga jag har gjort.

Jag ber till Allah att välsigna mig och min familj och alla min bröder och systrar och inshallah han ger oss jenna al ferdos, må Allah älska oss så som vi älskar honom, må Allah belöna oss inshAllah.

Frågestund

Allmänt Permalink9
Jag har ju haft denna blogg i snart åtta månader nu, så nu tänker jag ha en fråge stund , den kommer pågå 2-3 dagar InshAllah! Så ni får ställa , viken fråga som helst, Om Islam , om livet som praktiserande muslim , osv!
Det är bara att ställa på!

Quranvers

Allmänt Permalink0

Det finns även den bland människorna som dyrkar Allâh, fastän han står på gränsen [mellan tro och otro]; om gott kommer honom till del, känner han lugn och tillförsikt, men om han sätts på prov, gör han helt om; på detta sätt förverkar han sitt liv både på jorden och i evigheten. Detta är en ohjälplig och total förlust. 

[Surah al-Hadjdj, vers 11]

Till top