Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

#Ramadan14

Permalink0
Känner hur paniken omsluter mig subhanaAllah det är endast ett fåtal dagar till Ramadan,  blev värsta wake up callet igår när jag såg en "count down-bild" .  Jag visste väl att ramadan var runt hörnet, men tanken på annat och stressen tog över .  SubhanaAllaah ett tecken på att dunya tar över ens hjärta .    Sahaba brukade förbereda sig 6 månader inför ramadan . 

Jag längtar verkligen till ledigheten där jag vill sätta mig, rannsaka mig själv och göra upp ett schema för Ramadan.  Just nu är jag i för stressig värld .

Vad vill ni uppnå denna ramadan och vad är er mål? Kommentera så att jag kan få lite inspiration, 

Må vi få uppleva ännu en ramadan! Friday

Allmänt Permalink0
Al-Hamdullilah drar en en härlig fredag mot sitt slut. Har haft en rätt schyst dag och hann med mycket, det känns så skönt nu att vila och slappa , till och med kroppen har regerat på det, att jag tar det lungt och så den har ju vart på stress mode flera veckor nu , nu är det i princip över och det känns så himla bra walahmdullilah.

Det kommer bli fullspäckad sommar med kheir aktiviteter och även komma närmare sin Herre moment.

Hoppas ni oxå haft härlig jummah!

Må Allah älska er!

wasalam!

Wisdom of a calamity

Permalink0


Till top