Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

When your life is in darkness And nothing is right - Just Remember Through the darkness, Allah (سبحانه وتعالى) is The Light ♥

Allmänt Permalink3

As-salamu aleykum warhmatullahi waa barakthu!

Allmänt Permalink4
Jag hoppas allt är bra med er och er Imaan är stabil InshaAllah!
Medan jag ändå håller på att lägger in inlägger så tänkte jag tipsa om en guldvärd forum endast för systrar .
MashaAllah , varje gång så drar man nytta ifrån det och inga onödiga inlägg kommer in utan de är endast fatwa från de lärda , bevis från quran o Sunnah etc och samtidigt så får du lära känna underbara systrar som InshaAllah är nytta för de både i detta liv och det nästkommande .
Så kära syster , Anmäl dej redan nu och var med i utrsålningen.
http://salafisystrar.se/ < - - - - - Klickla er där och Anmäl er redan idag!

-

Allmänt Permalink0
När du vaknar på morgonen, förvänta dig inte att se kvällen - lev som om idag är allt som du har. Igår har gått med dess goda och onda, medan imorgon har ännu inte kommit. Ditt livs tidsrum är bara en dag, som om du är född i den och kommer att dö i slutet av den. Med denna inställning kommer du inte fångas mellan en besatthet av det förflutna med all dess oro, och förhoppningar om framtiden med alla dess osäkerhet.
Fred vare med er!
Faatimah
Till top