Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

Ett ord, Subhanallah!

Allmänt Permalink3
Kära muslim har du någonsin sett.
En kristen fasta under Ramadan?
Ett hindu slakta djur på Eid-ul-Adh ?.
En jude fira Eid-ul-fiter?

Frågan är varför vi muslimer alltid firar det som finns i den kristna kalendern. Nytt år, alla hjärtans dag, April skämt, Dipavils /Holi (hinduiska festivaler) Jul och mycket mer. Vänligen muslimska bröder och systrar. Tänk med öppet sinne. Tänk.

Varje dag bör vi förändras till det bättre, försöka förbättra oss och göra bättre. Det spelar ingen roll om det är ett nytt år eller ny dag. Vänta inte till 2012 för att göra gott. Glöm inte att vi inte vet om vi kommer att leva till 2012 eller till och med i morgon, så mitt råd är börja göra bra nu, inte för en viss kalender eller tid.
#1 - - yasmin:

Så sant.

#2 - - Anonym:

men grejen är att vi bor ju i ett land där största delen av folket är kafir och man påverkas

#3 - - Muslimah:

Cocogirll: Men umgås bara med muslimer då, så påverkas man med bra saker! In sha Allah. Sen så finns det ju även muslimer som firar, men då får man ta och tänka på Allah!Det här var också ma sha Allah jättebra inlägg! Älskar er blogg verkligen! <3

F, vill smsa dig men ditt nummer har raderats =( hehe.

Till top