Dawahmuslimah

al-Fawzan: En student stannar inte vid en gräns. Han söker kunskap tills han dör. Den som säger att det räcker har bara lurat sig själv och varit okunnig. (Sharh-ud-Durrah, sid. 278)

-

Allmänt Permalink1

As-alamo'alejkom wa rahmatullah wa barakatuh

Hoppas allt är bra med er med denna sköna och fina dag alhamdullilah. Har inte planerat något speciellt idag utan tänkte bara skriva på det som proppar ut ur hjärnan.

Nu har det gått en hel del av året subhanAllah, det är som om tiden springer vilket den nästan gör. Snart är sommaren här och solen har än inte visat ett lovande väder, fast  subhanAllah, folk klagar men det ända jag kan tänka på är alhamdullilah för tänk er, hur kan vi veta vad som är bäst då Allah planerar allt. Är inte Allah den kunnige och vet vad som behövs. Vi kanske inte gillar regn men hur hade man då velat se blommor och vackra träd om de inte får vatten för att kunna växa till och få näring. Vi människor är inte de ända som är skapta utan vi har hela växtriket, vi har djur och allt annat som inkluderar, så in shaa Allah vi tänker på det nästa gång vi känner för att säga något som låter som klagande, då klagande över något som sker med Allah's vilja är som om att ifrågasätta något som Allah har förbestämt.

#1 - - Secret Sweetness:

Masha'Allah så sant, vilken fin tankeställare. Vi borde se det positiva ur allt :)

Till top